Ghidul Comerciantului – ”radiografia” financiar- contabila care nu trebuie sa va lipseasca

Ghidul Comerciantului este un manual care se prezinta sub forma unei ,,radiografii’’ financiar-contabile care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui contabil, antreprenor, viitor om de afaceri sau debutant in domeniul economic.

Intrebuintarea acestui manual are drept consecinta asimilarea celor mai importante sfaturi si masuri legislative in vederea gestionarii cat mai corecte a activitatii si este primul ghid care reuseste sa cuprinda cele mai importante informatii de natura financiar-contabila. Care sunt amenzile ce le poti primi de la autoritatile fiscale? Cum sa tii evidenta contabila? Ce declaratii fiscale trebuie sa depui? Ce trebuie sa afisezi la loc vizibil in magazine? sau  Care sunt cele mai frecvente greseli efectuate de un contabil?  sunt cateva exemple din continutul acestei carti.

Te-ai saturat sa primesti amenzi pentru contraventii de care nici nu ai auzit vreodata? Acest manual cuprinde peste 180 de contraventii si infractiuni,  care te ajuta sa eviti luarea de amenzi, intrucat cuprinde toate situatiile neconforme cu legea si care atrag dupa sine sanctionarea.

 

Incepand de astazi puteti comanda manualul de pe www.Contzilla.ro

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0