Cele mai bune magazine duty-free din lume

Magazinele duty-free sunt acele magazine unde produsele de lux au preturi mai scazute decat pe piata in general, astfel putand fiind accesibile pentru aproape toata lumea.   Cele mai multe dintre duty-free-uri abundă în produse de parfumerie, produse din tutun sau articole vestimentare.

Un clasament al celor mai bune magazine duty-free include:

  •  Aeroportul Internaţional Dubai – Deschis în 1983, Aeroportul găzduieşte  Sheikh Rashid Terminal, unde se află şi majoritatea  magazinelor. Acestea sunt deschise 24 de ore din 24 şi se desfăşoară pe 5.400 de metri pătraţi, iar ce le face atât de speciale este numărul produselor de pe rafturi.
  • Aeroportul Charles de Gaulle – unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume oferă turiştilor în magazinele sale, în afară de produsele tradiţionale precum parfumurile sau băuturile alcoolice si specialităţi culinare, cum ar fi atât de rarele conserve cu  pepene şi  ulei de geranium, iasomie sau gemuri de violete şi portocale.
  • Aeroportul Heathrow – găzduieşte magazine pe o suprafaţă de 48.000 de mp. Produsele variază de la cele mai ieftine suveniruri la cele mai luxoase haine de designer.
  • Leonardo da Vinci-Fiumicino – este gazda pentru singurul Ferrari boutiques dintr-un aeroport. Acolo iubitorii acestui brand pot găsi geci de piele, tricouri şi multe alte produse cu logo-ul Ferrari.

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0