Vrei sa deschizi cont la Trezorerie ? Vezi ce comisioane platesti

Baza legala : Ordinul nr. 195/2015 pentru modificarea Ordinului ministrului delegat pentru buget nr. 1.338/2014 privind stabilirea nivelului comisioanelor percepute de Trezoreria Statului pentru serviciile prestate clienţilor.

Astfel,

  • Pentru operaţiunile de plăţi dispuse din contul la trezorerie, derulate prin intermediul sistemelor de decontare a plăţilor de mică şi mare valoare în relaţia cu instituţiile de credit, se percep comisioane la nivelul comisioanelor plătite de Trezoreria Statului către Banca Naţională a României şi Societatea Naţională de Transfer de Fonduri şi Decontări – TRANSFOND – S.A.
  • Pentru eliberarea extraselor de cont pentru fiecare titular de cont  se percepe un comision lunar de 5,00 lei. În situaţia în care în soldul conturilor respective nu există suficiente disponibilităţi care să permită debitarea cu valoarea comisionului, unităţile Trezoreriei Statului debitează conturile respective cu suma existentă în sold astfel încât acesta să devină zero, iar diferenţa se înregistrează drept comision de încasat.

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0