TOP 10 cei mai de succes antreprenori romani

 

Potrivit Wallstreet.ro, intr-un top realizat de revista BIZ si Unlock Market Research sunt grupati cei mai de success antreprenori romani. Astfel am prezentat clasamentul primilor 10 antreprenori romani:

Locul 10: Dragos Anastasiu, Eurolines

Anastasiu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe plan local, este presedintele Eurolines (detine 88% din actiuni), grup infiintat in `95, care detine 18 firme cu activitati in servicii, turism, rent-a-car, taxi si leasing, si detinator al brandului german de travel TUI in Romania.

Locul 9: Cristina Batlan, Musette

Cristina Bâtlan a fondat businessul cu pantofi şi genţi Musette în urmă cu aproximativ două decenii, când avea doar 18 ani. Între timp, businessul său a ajuns la o cifră de afaceri de aproximativ zece milioane de euro, iar produsele Musette se vând în marile capitale ale lumii, din Paris până în New York.

Locul 8: Marius Ghenea, Fit Distribution

Marius se prezinta ca: tata, sot, prieten si, nu in ultimul rand, om de afaceri. Marius este o persoana ce se bucura de notorietate in Romania, in primul rand ca om de afaceri de succes, dar si ca business angel, antreprenor in serie si profesor de antreprenoriat.

Locul 7: Dragos si Adrian Paval, Dedeman

Dragos si Adrian Paval, creatorii Dedeman, au o avere estimata la 360 milioane de euro.

Locul 6: Dragos Petrescu, Trotter Prim

Dragos Petrescu este seful Trotter Prim, o companie din Romania care detine lanturile de restaurante City Grill, Buongiorno, Caru’ cu Bere si cafenelele City Cafe.

Locul 5: Jean Valvis, Valvis Holding

Implicat in energie, compania Terra Muntenia, parte a Valvis Holding, dezvolta un parc fotovoltaic in comuna Modelu, judetul Calarasi.

Locul 4: Dan Sucu, Mobexpert

Dan Sucu, proprietarul Mobexpert, ocupa locul patru in clasamentul realizat in functie de indicele de succes plus indicele de notorietate.

Locul 3: Radu Georgescu

În 2013 a primit din partea Forbes România Premiul Special pentru Antreprenoriat în serie, ca urmare a exit-ului din Avangate.

Locul 2: Florin Talpes, Softwin

Florin Talpes, co-fondatorul Softwin, ocupa locul 2 in acest clasament.

Locul 1: Camelia Sucu, Class Living

Camelia Sucu conduce acest clasament datorita unui brand personal bun si a afacerilor create de-a lu ngul timpului.

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0