Principalele modificari legislative ce se aplica incepand cu 1 iulie

Factura la curent va scădea de la 1 iulie – Factura consumatorilor casnici pentru energia electrică va scădea în medie cu 2,6% de la 1 iulie, iar cea pentru consumatorii industriali, cu 4%, în urma  reducerii taxei de cogenerare, potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Cursurile şcolilor pentru şoferi se scumpesc de la 1 iulie – Cursurile şcolilor de şoferi se vor scumpi de la 1 iulie cu peste 30% din cauza unor schimbări legislative.

Salariul minim creşte de la 1 iulie – Salariul minim brut pe ţară va creşte din 1 iulie de la 850 de lei, cât este în prezent, la 900 de lei, aceasta fiind cea de a doua majorare din acest an

Amenzile pentru şoferii indisciplinaţi cresc de la 1 iulie – Creşterea salariului minim are ca efect şi majorarea amenzilor pentru şoferi.

Primarii vor avea salarii mai mari de la 1 iulie – Primarii şi viceprimarii vor primi salarii mai mari, după ce legea care prevede acest lucru a intrat în vigoare în 24 martie.

Tarifele de roaming pentru călătoriile în UE scad de la 1 iulie 2014 – Utilizatorii români de telefonie mobilă şi internet mobil vor beneficia de tarife reduse pentru serviciile de roaming în UE, începând cu 1 iulie 2014, în cazul utilizării planului tarifar de bază (Eurotarif).

Guvernul ELIMINĂ 92 de taxe de la 1 iulie

Gazele se scumpesc de la 1 iulie – Preţul gazelor pentru populaţie va creşte cu 2,5% de la 1 iulie, iar cel pentru consumatorii industriali se va majora cu 1,5%, a anunţat Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Factura la curent va scădea de la 1 iulie – Factura consumatorilor casnici pentru energia electrică va scădea în medie cu 2,6% de la 1 iulie, iar cea pentru consumatorii industriali, cu 4%, în urma ieftinirii energiei pe bursă şi a reducerii taxei de cogenerare, potrivit unui comunicat al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0