NOU in Libraria Contzilla! Cartea angajatului, peste 100 de informatii obligatorii, eficiente si necesare intr-o firma.

In zilele noastre, pentru ca o firma sa prinda viata este nevoie de o excelenta colaborare si comunicare intre anagajatori si angajatii acesteia. Prin urmare, stim ca timpul nu ne ofera confortul necsesar pentru a stabili relatii stranse cu angajatii. Ce poti face tu ca si companie pentru stimularea acestei relatii?

Pune la dispozitia angajatului tau un manual in care sa incluzi toate raspunsurile la intrebarile pe care acesta le are.

Nu stie exact de cate zile de concediu de odihna poate sa beneficieze in mod legal? Ce cuprinde dosarul angajatului? Ce retineri din salariu are? Ce obligatii si drepturi are? De ce salariul pe care il primeste in mana difera de salariul brut? Ce contributii plateste la stat? Cand trebuie sa refaca certificatul medical? Si multe alte informatii importante, acestea fiind doar cateva din intrebarile la care angajatii tai cauta raspunsuri.

De ce sa nu eficientizezi rezultatele companiei tale prin acordarea unor raspunsuri pertinente la toate aceste intrebari?

Acest manual nu trebuie vazut ca si un  manual ce trebuie sa impuna disciplina si ordine in cadrul firmei, ci ca si un instrument ce are ca principal efect o mai  buna organizare  si construirea de relatii profesionale consolidate.

Fiecare companie ar trebui sa aiba acest  manual si sa il inmaneze angajatilor sai. Faceti cunoscuta existenta lui, lasati-l la vedere pentru ca acestia sa il poata accesa oricand. Aceasta practica a aparut recent in companiile mari si drept consecinta  a  fost crestera valorii acestora.

Si de ce nu? Acest manual este de real folos si angajatorilor.

Autor: Oana Tomoiaga, Contzilla.ro

Pentru comanda click aici: Comand Cartea angajatului

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0