Erasmus pentru tinerii antreprenori

       Erasmus pentru tinerii antreprenori este un program de schimb transfrontalier ,  care este partial finantat de Uniunea Europeana si oferă antreprenorilor noi şansa de a învăţa de la antreprenorii cu experienţă care conduc mici companii în alte ţări participante.

Acest  schimb de experienta se realizeaza in cadrul acestui program si presupune efectuarea unui stagiu de schimb transfrontalier  ce va permite noului antreprenor sa dobandeasca cunostiinte noi necesare conducerii unei firme.

Potrivit erasmus-entrepreneurs.eu, gazda  va beneficia de perspective noi privind compania pe care o conduce şi are ocazia să coopereze cu parteneri străini sau să afle mai multe informaţii despre pieţele noi. Fie că eşti antreprenor nou sau unul cu experienţă îndelungată, programul poate oferi o valoare adăugată deosebită companiei tale: printre eventualele beneficii se numără schimbul de cunoştinţe şi de experienţă, oportunităţile de networking (socializare/colaborare) în Europa, noi relaţii comerciale sau pieţe externe.

Conditii eligibile de participare, potrivit cerintelor communicate pe erasmus-entrepreneurs.eu, sunt :

  • Antreprenorii noi care au intenţia fermă de a înfiinţa o companie sau care au înfiinţat deja o companie în ultimii trei ani;
  • Antreprenorii cu experienţă care sunt proprietarii unei întreprinderi mici sau mijlocii sau care conduc o astfel de întreprindere într-o altă ţară participantă.

Pentru mai  multe detalii accesati site-ul oficial: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=ro#.U4XGX_l_tbw

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0