5 metode utilizate pentru plata tranzactiilor online

Cele mai utilizate mijloace de plata in mediul online sunt:

  • Ordin de plata: aceasta metoda este o metoda clasica de plata ce presupune deplasarea la banca si completarea unui ordin de plata ce va initia un transfer de bani in numele si contul prestatorului , din contul tau. Daca ai bani in numerar se pot depune la ghiseul bancii in contul acestuia. Cand ai bani de incasat, trebuie sa mergi la banca si sa ceri un extras pentru a verifica daca plata a fost efectuata.

  • Online Banking: este un cont bancar care se administreaza online. Contra unui comision lunar poti vedea transferurile sau incasarile 24 din 24 de ore.

  • Plata cu cardul: plata cu cardul te ajuta sa castigi mult timp deoarece poti efectua plati de acasa, de la munca sau din orice locatie in care ai acces la internet. Aceasta metoda este destul de  populara si in ultimii ani s-a raspandit foarte mult la noi in tara.

  • Plata prin PayPal : avantajele oferite de acest mijloc de plata PayPal sunt: crearea contului in mod facil, nu exista comision de administrare a contului, nu este necesara introducerea datelor cardului la toate tranzactiile si iti asigura returnarea sunei platite in cazul in care nu primesti bunul/serviciul achizitionat.
  • Ramburs: aceasta metoda de plata presupune virarea de catre vanzator a bunului/serviciului achizitionat de catre client prin curier sau la posta si incasarea contravalorii in momentul ridicarii coletului.

Leave a Comment


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0